BOOKING

Priser & Banereservasjon

Last ned MATCHi.

01

AppStoreFinn appen MATCHi i appstore og lag din bruker. Bruk din iPhone som det verktøyet den er. Få oversikt over ledige tider i hallen, aktiviteter og mye mer!

02

Google PlayFinn appen i Google Play og skap din bruker. Android-appen gir deg tilgang til en rekke funksjoner og du vil alltid ha oversikt over ledige tider i hallen, arrangementer og mye mer!

Single Court

kr 265,-

per time
  • For to spillere
Double Court

kr 440,-

per time
  • For inntil 4 spillere
Leie utstyr

kr 50,-

Per 2 timer
  • Lei racket av oss på senteret
Social Americano

To timer med vekslende partner. Møt opp alene – bli kjent med nye spillere og ta del i det flotte miljøet på Allstar Padel, sammen med Oslo Padelklubb!

Påmelding gjøres via MATCHi-appen.

Padel & Pils

Bli med oss Friday Afterwork! Vi samles over padelen og spiller to gode timer i ulike formater. Deretter forflytter vi oss til barområdet og nyter noe kaldt å drikke. En perfekt start på helgen!

Påmelding gjøres via MATCHi-appen.

Speed Padel Intermediate

Dette er turneringsoppsettet for den middels gode padelspilleren. Nivå 4,5 til 5. Her matches jevngode spillere til to timer med god padel!

Påmelding gjøres via MATCHi-appen.

Miniturnering Advanced

Denne miniturneringen arrangeres jevnlig og er dedikert til Oslos topp-spillere. Laveste nivå bør være 4. Her møtes de beste til to timer med intens kamp om å komme ut på toppen! Har du det som skal til?!

Påmelding gjøres via MATCHi-appen.