ACADEMY

Lær padel av de beste.

Kurs for barn & ungdom

Kurs for barn og unge har oppstart nå! Vi starter opp med kurs for barn og unge hvor vi deler i aldersgrupper mellom våre trenere Hector og Elio. Påmelding gjøres via mail. Oppgi navn på spiller og alder. Vi sender deg program i retur.
  • Vi deler inn i grupper slik at alle får god oppfølging og det ikke blir for mange samlet på en bane. Gruppene deles basert på alder.
  • 90 minutters treningsøkter x 6 treninger
  • Varm mat til deltakerne etter at treningsøkten er ferdig
  • Aldersgrupper 6-8, 9-11, 12-15 år
  • Øktene begynner 15.00 og varer i 90 min med grupper i stigende alderstrinn. Ergo vil de yngste starte først.
  • 1500,- per person (for alle seks øktene)
  • Datoer for treninger: 31.08, 02.09, 07.09, 09.09, 14.09 og 16.09
LÆR DET GRUNNLEGGENDE

Lær alt fra de grunnleggende slagene til hvor du skal stå på banen. Hvordan du bruker glasset og når du skal angripe. Å mestre de grunnleggende ferdighetene vil heve spillet betraktelig og vi garanterer at padel blir enda mer moro!

HEV SPILLET

Smash, bandeja, vibora, lob og volley. Bli en sterk defansiv spiller så du kan bygge opp poenget og smashe ballen ut av banen, slik som du har sett i WPT. Hev ditt spill til et nytt nivå.

VÅRT TRENERTEAM

Våre trenere har kompetanse til å ta deg gjennom alt fra taktikk og teknikk til fysisk trening og skadeforebyggende øvelser. Møt Hector Palacios og Elio Figueroa.

Velkommen til Allstar Academy!

Påmeldingen for dette semesterets akademi er åpnet og vi gleder oss til å se både barn og unge på banen! Allstar Padel inviterer til trening for barn og unge mellom 6 – 16 år, som ønsker variert aktivitet og nye venner.

Padel er en utrolig sosial sport som inviterer til samarbeid, nye bekjentskap, styrket koordinasjon og ikke minst masse moro! I dette semesteret vil hver deltaker få mulighet til å trene to ganger i uken a 90 minutter fra August til Desember, hvor det hele avsluttes med en Academy Turnering som lar deltakerne både teste det de har lært å delta i en vennlig konkurranse med nye og gamle venner!

Alle deltakere vil få oppfølging av våre sertifiserte trenere, Hector og Elio, med mål om å utvikle gode basisferdigheter, teknikk og spillforståelse. Det tilrettelegges på en måte som styrker sosialt spill, idrettsglede og mestring.
I tillegg til dette vil hver deltaker en velkomstpakke med caps, trenings t-skjorte og ballrør.

Praktisk informasjon

Oppstart for dette semesteret er 17. August
2 x 90 minutter pr. uke med spill og trening
All trening skjer på Allstar Padel på Økern
2 sertifiserte trenere deler de unge i grupper på maks 16
Foreldre får 20% på trening i våre fasiliteter, mens barna er på trening
36 treningsøkter fordelt fra august til desember
Hver deltaker låner nødvendig utstyr på senteret - kostnadsfritt

Totalpris: 7.500,-

Ikke gå glipp av denne unike muligheten
MELD DEG PÅ !
Fun Facts

People who play this sport live longest

Any physical activity is better for health and longevity than no physical activity—but that doesn’t mean that all physical activities are equally beneficial. Researchers in Denmark have found that people who take part in one particular type of exercise generally live longer than people who do other forms of exercise. Which one is it? Take a guess—the ball’s in your court.

The answer: Tennis.