PARTNERS

Våre samarbeidspartnere er det som gjør oss til Norges beste padelsenter!
Bygg din merkevare ved å bli
Banesponsor

Banesponsor, spilltimer, events

GOLD STAR PARTNER
Banesponsor
Spilletimer
Events

Sponsor, spilletimer, events

SILVER STAR PARTNER
Sponsor
Spilletimer
Events
Bronze Star Partner

Sponsorrabatt

BRONZE STAR PARTNER
Sponsorrabatt
Padelsenterlokale
Når vi har funnet et egnet lokale hjelper vi med prosjektering, bestilling og installasjon av utstyr og baner i egne ledd. Selvfølgelig sørger vi også for en gunstig leasingavtale.
Don’t worry, you’re in safe hands

Med referanse i vårt flaggskip på Økern hjelper vi deg å etablere et senter, skreddersydd for padel, trening og miljø. Vi hjeloer deg med alt fra tegninger og lokale, til intallasjon og drift av senteret.

Booking
Bookingløsning
Du vil få tilgang tilmarkedets beste bookingløsning med automatisert adgangssystem, utleie av racket og baller. Selvfølgelig vil vi også levere Gamecam och skjermer for god oversikt onsite og online.
We are a service digital agency

Med digitale løsninger for kommunikasjon, booking og styring av fasilitetene - sikrer vi at senteret utnyttes optimalt. Med automatiske løsninger lar du brukeren gjennomføre booking og registrering. Så lar du appen ta seg av resten!

Butikk
Vi tilbyr et risikofritt og attraktivt on-site og online butikk konsept for mersalg av padelutstyr fra ledende varemerker. Du slipper sitte på varelager og får kick-back på salg on-site og online.
The widest selection

Vårt butikk konsept tilbyr det bredeste markedet har å by på, og med sikkerhet en padelracket til alle og enhver. Vårt konsept for salg av padelutstyr er lite plasskrevende, enkelt og foretrukket av en rekke padelspillere over hele norden!

Allstar Padel Academy
Vi hjelper deg med alt fra konsepter for turneringer og event til kurs for coachene dine. Du får også ubegrenset tilgang til vår database med videoer, online kurs og treningsprogrammer. Vår headcoach har vært padeltrener i 20 år og kan alle spillets finesser.
We believe in growth

Padel er for alle og kan spilles av folk i alle aldre. Allstar Padel Academy tilbyr de beste trenerne, det beste miljøet og de beste forutsetningene for utvikling, mestring og idrettsglede. Vår head coach, landslagstreneren i padel, tar deg fra det helt grunnleggende til de mer avanserte aspektene av padel.

Win-Win Samarbeid
Vi vil være mer enn et brand, derfor ser vår modell litt annerledes ut. Du som franchisetaker vil være deleier med 25% og ansvaret for daglig drift og utvikling, mens vi håndterer alle de tidkrevende og kjedelige tingene sentralt. Dette mener vi skaper best forutsetninger for deg og lykkes med ditt senter og for oss til sammen at vokse med Allstar Padel.
We believe in growth

Vi tar oss av det administrative, og lar deg holde på med det som virkelig gjelder - nemlig padel. Vi har tro på at vi har funnet vinner-oppskriften for padelhallen, og ønsker å skape miljø og bidra til vekst i sporten over hele Norge. Ønsker du å være med på reisen?